Referat fra Bestyrelsesmøde afholdt d. 04 okt. på irc.

From: Laust S. Jespersen (none@L--ust.dk.lh.bsd-dk.dk)
Date: Sun 14 Nov 2004 - 22:05:27 CET


From: "Laust S. Jespersen" <none@L--ust.dk.lh.bsd-dk.dk>
To: <none@bsd-dk--bsd-dk.dk.lh.bsd-dk.dk>
Subject: Referat fra Bestyrelsesmøde afholdt d. 04 okt. på irc.
Date: Sun, 14 Nov 2004 22:05:27 +0100

Hej Folk
Her er referatet fra bestyrelsesmødet d. 04 okt.
Jeg beklager den lange leveringstid :-/

--

Referat af BSD-DK bestyrelsesmøde afholdt på irc den 04/10/2004.

Dagsordenen var som følger: 0 Referent 1 Nyhedsbrev 2 Virusudstilling 3 BoFdag 4 Heksen for prez 5 Julefrokost 6 SIG status 7 Eventuelt

0. Referent: Undertegnede blev valgt som referent.

1. Nyhedsbrev: Der blev diskuteret emner omkring udsendelsen af sidste nyhedsbrev, samt emner til det kommende nyhedsbrev. Det næste nyhedsbrev kommer ud når der er artikler nok til det. NB!!!!! Har du lyst til at skrive en artikel til nyhedsbrevet så modtages alle artikler med kyshånd på bestyr@bsd-dk.dk

2. Virusudstilling: Det blev besluttet at sende mail ud omkring en fælles tur ind og se udstillingen I love you [rev.eng] den 27/10.

3. BoFdag: Der blev talt en del om de forskellige emner og om hvornår annoceringen skulle være.

4. Heksen for prez: Der blev talt om hvorvidt BSD-DK's bestyrelse havde et problem med at Sidsel stillede op som kandidat til formandsposten i DKUUG når hun samtidigt er næstformand i BSD-DK. Der var ingen der havde noget at invende imod det.

5. Julefrokost: Der blev talt lidt frem og tilbage om der skulle sendes mail ud om der blev holdt en julefrokost. Spaceman9 havde annonceret et arrangement og der blev talt lidt om menu og dato.

6. SIG status: Der blev talt lidt om status på de forskellige SIG'er, blandt andet en mangel på interesse fra medlemmernes side for at både at være med i og starte SIG'er.

7. Eventuelt: Der blev talt om at arrangere at mødes til noget middag med Walter Belgers da han ville komme til KBH i forbindelse med et blackhat seminar han skulle holde for DKUUG.

-- Med venlig hilsen / Best Regards Laust Jespersen

http://www.ust.dk ====================================================================== Viking Rule of Acquisition 1: Remember where you beached the long ship



This archive was generated by hypermail 2b30 : Wed 15 Nov 2006 - 18:24:46 CET